A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

11/04/2017: Επιτυχία Του Λευκού Λωτού

Με μετάλλιο γύρισε ο Λευκός Λωτός, από το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου, που διεξήχθη στις 8 - 9 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη πρόκληση στο στίβο του αθλητικού ανταγωνισμού.

Ο δάσκαλος του Λευκού Λωτού, Μπάννερ Άντριου, μαζί με την αθλήτρια Μαρκοπούλου Έρη και τους αθλητές Λαμπράκη Ευάγγελο, Γεωργακάκο Γιώργο, Άνθιμο Δημήτρη και Αγιάνογλου Υάκινθο, μετέβησαν από το πρωί του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Κέντρο, για να προετοιμαστούν για τους αγώνες. Το Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γουσού και περιλαμβάνει φόρμες και όπλα, Βόρειας και Νότιας Παραδοσιακής Γροθιάς, Μοντέρνο Γουσού, Εσωτερικά Στυλ, Τάι Τζι Τσουάν και αγώνες Σάντα όλων των κατηγοριών.

Ο αθλητής Λαμπράκης Άγγελος διαγωνίστηκε στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - 15 έως 18 ετών - εφήβων, όπου και κατέκτησε την 2η θέση Πανελλήνιου Πρωταθλητή. Ακολούθησε η κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - πάνω από 18 ετών - γυναικών, όπου η αθλήτρια Μαρκοπούλου Ευρύκλεια κατέκτησε την 5η θέση με τελικό βαθμό 7,95.

Η ομάδα ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - πάνω από 18 ετών - ανδρών, όπου ο Γεωργακάκος Γιώργος πλασαρίστηκε στην 5η θέση, ο Αγιάνογλου Υάκινθος στην 12η και ο Άνθιμος Δημήτρης στην αμέσως επόμενη.

Φωτογραφίες του άρθρου
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.