A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

03/04/2017: 8ο Φεστιβάλ «Μάχιμος Λέων»

Στο Ξυλόκαστρο βρέθηκε ο δάσκαλος του Λευκού Λωτού Άντριου Μπάννερ, μαζί με τον σπουδαστή Λαμπράκη Άγγελο, για να συμμετέχουν μαζί με τους άλλους δασκάλους και σπουδαστές του ΕΠΟΣ, στην παρουσίαση του Πολιτισμού Σαολίν, στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων», το Σάββατο 1η Απριλίου, 2017.

Το Φεστιβάλ που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ], με διοργανωτή τον προπονητή κ. Καπέλλο Δημήτρη. Είναι ένα από τα ανοικτά Φεστιβάλ για όλες τις πολεμικές τέχνες, και συμπεριλάμβανε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 σωματείων από όλη την Ελλάδα και πλήθος αθλητών και αθλήτριων.

Στην τελετή έναρξης, ο προπονητής και διοργανωτής κ. Δ. Καπέλλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κ. Σμιάρη Θωμά, τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους, τους αθλητές και τις αθλήτριες και όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε με τις ομάδες του κάθε συλλόγου να παρουσιάζουν ομαδικά ή ατομικά, τις τεχνικές και το πρόγραμμα τους, προσφέροντας για περισσότερο από τρεις ώρες, ένα υπέροχο θέαμα στο κοινό που είχε μαζευτεί για να απολαύσει το γεγονός.

Φωτογραφίες του άρθρου
imageimage




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.