A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

30/01/2017: Η Χρονιά Του Πετεινού

Λαμπρός οικοδεσπότης της φετινής εκδήλωσης της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, ήταν ο Λευκός Λωτός, που υποδέχθηκε περισσότερους από 250 φίλους και λάτρεις της Κινέζικης Κουλτούρας και του Πολιτισμού Σαολίν, στο Κέντρο Σαολίν στο Βύρωνα.

Στις 5 το απόγευμα, της 27ης Ιανουαρίου του 2017, ο δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Βύρωνα «Λευκός Λωτό», άνοιξε τις πόρτες του Κέντρου για να δεχθεί τον κόσμο που ήδη είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται, για τον εορτασμό της νέας χρονιάς του Πετεινού, ή αλλιώς το Φεστιβάλ της Άνοιξης. Την γιορτή διοργάνωσε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολί και τίμησε φέτος με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, κος Σταμούλης Λάμπρος.
Παρόντες, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό, ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ, ο Διευθυντής του ΚΕΠΟΣΑΠ «Κόκκινος Φοίνικας», Καπατσούλιας Παναγιώτης, ο Διευθυντής του Κέντρου Σαολίν Ν. Σμύρνης «Ουράνιος Δράκος», Κοκκάλας Λάμπρος, οι δάσκαλοι του Μάντι Παιανίας, Σπυρόπουλος Χρήστος και Τσαμουταλίδη Σταματίνα, ο δάσκαλος Τερζόπουλος Κωνσταντίνος από το Βερολίνο, ο δάσκαλος Αλεξίου Σπύρος του Νεαρού Δάσους, ο Γεν. Διευθυντής του Κέντρου Σαολίν Θεσσαλονίκης «Αληθινή Ατραπός», η δασκάλα της ΟΑΣΚΦΗ «Άνεμος» Αντωνίου Ευσταθία, η δασκάλα της ΟΑΣΚΦ «Αριστόμαχος», Σταυρίδου Αλεξάνδρα, ο δάσκαλος του Κεποσ Αμαλιάδας Σταυράκος Μάριος, ο δάσκαλος της Ακαδημίας Φοσάν Ουίνγκ Τσουν Παντελιάς Αντώνης, ο δάσκαλος του Κέντρου Λυκόβρυσης «Κόκκινος Φοίνικας», Κωστόπουλος Ιωάννης, εκπρόσωποι του Κέντρου Σαολίν Καλλιθέας, δάσκαλοι άλλων πολεμικών τεχνών, πλήθος κόσμου και λάτρεις του Σαολίν από όλη την Ελλάδα.

Στις 6 το απόγευμα, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου κ. Σταμούλη Λάμπρο κάλεσαν τους δασκάλους, τις δασκάλες και το κόσμο, να μαζευτούν για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό αναφέρθηκε στην Κινέζικη Πρωτοχρονιά και τον Εορτασμό της Άνοιξης, ευχήθηκε σε όλους ένα ευοίωνο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής και ευχαρίστησε το κύριο Σταμούλη για τη παρουσία του και το Δάσκαλο Μπάννερ Αντριου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, Κύριος Σταμούλης Λάμπρος, απηύθυνε τις ευχές του και τις ευχαριστίες του στο κόσμο που είχε παρευρεθεί και οι ομιλίες τελείωσαν με τον οικοδεσπότη και Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «Λευκός Λωτός», Μπάννερ Αντριου.

Η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με πλούσια εδέσματα από την κινέζικη και την ελληνική κουζίνα, ανταλλαγές ευχών για ειρήνη, κοινωνική και οικογενειακή αρμονία, υγεία, πρόοδο, ευημερία και ευτυχία μεταξύ των ανθρώπων.

Φωτογραφίες του άρθρου
Η Χρονιά Του ΠετεινούΗ Χρονιά Του ΠετεινούΗ Χρονιά Του Πετεινού




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.