A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

21/03/2017: Παγκόσμια Ημέρα Wing Chun 2017

Ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση του Σιφού Παντελιά Αντώνη, δάσκαλου της Ακαδημίας Γιονγκ Τσουν Φοσάν, του γενεαλογικού δέντρου του Δάσκαλου Lun Gai, ο Σιφού του Λευκού Λωτού Μπάννερ Άντριου, παρευρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 18 Μαρτίου, 2017, στον πολυχώρο πολεμικών τεχνών, Athens Martial Arts, μαζί με άλλους δασκάλους, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ουίνγκ Τσουν.

Το Γιονγκ Τσουν Τσουάν [Κιν.: yǒng chūn quán 詠春拳] ή Ουίνγκ Τσουν, είναι ένα από τα διασημότερα στυλ κινέζικης πολεμικής τέχνης, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο και ιστορικά προέρχεται από το ναό Σαολίν. Καθώς το Ουίνγκ Τσουν αποτελεί μέρος της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει καταχωρηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Wing Chun, που γιορτάζεται το τρίτο Σάββατο του Μαρτίου, ήτοι φέτος στις 18 Μαρτίου, 2017.

Στο πολυχώρο, Athens Martial Arts, όπου ο δάσκαλος Μιχάλης Κοσσυβάκης, φιλοξένησε την εκδήλωση, παρευρέθηκαν μαζί με τους δασκάλους του ΕΠΟΣ Σι Γιαν Τζουό και Σι Γιαν Κουνγκ, οι Κοκκάλας Λάμπρος, Αντωνίου Ευσταθία, Δελής Γιώργος, Αλεξίου Σπύρος, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, καθώς και δάσκαλοι από διάφορες σχολές Ουίνγκ Τσουν.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες που συμμετείχαν στην γιορτή, έζησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και ευχήθηκαν τέτοιες δράσεις πολιτιστικών ανταλλαγών να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Οι φωτογραφίες του παρόντος άρθρου είναι του Φωτογράφου Αξιώτη Στυλιανού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Φωτογραφίες του άρθρου
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.