A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

10/05/2017: Ο Λευκός Λωτός Στο Παγκόσμιο

Ο Δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «Λευκός Λωτός», Μπάνερ Άντριου, μετέβη μαζί με την διεθνή ομάδα επίδειξης του ΕΠΟΣ, το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου, 2017, στις Σέρρες, για να παρουσιάσει Σαολίν Ρόου Τσουάν, στο 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Ο Σιφού Μπάννερ Άντριου, παρουσίασε δεξιότητες του Σαολίν Ρόου Τσουάν, άοπλη φόρμα Σαολίν Ρόου Τσουάν και Σαλίν Ρόου Τσουάν Τζιάν, προβάλλοντας για πολλαπλή φορά τον αρχέγονο Πολιτισμό Σαολίν. Παράλληλα, ο Σιφού Μπάννερ συμμετείχε στο Σώμα Διαιτησίας, συμβάλλοντας με τις ικανότητές του τον αμερόληπτο χαρακτήρα του, στην ομαλή διεξαγωγή και λειτουργία των αγώνων, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Αφιέρωμα στην ημερίδα γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Φωτογραφίες του άρθρου
imageimageimage




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.