A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

17/01/2017: Κοπή Πίτας Της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Ο Δάσκαλος Μπάννερ Άντριου, παρευρέθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 2017, στο Πνευματικό Kέντρο του Δήμου Βριλησσίων, για να την κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, εκπροσωπώντας το σύλλογο του Λευκού Λωτού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, όπου συγχρόνως βραβεύθηκαν και οι διακριθέντες αθλητές της Ομοσπονδίας. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σταμούλης, χαιρέτησε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την στήριξη και την παρουσία τους.
Αμέσως μετά, ακολούθησε η βράβευση αθλητών, αθλητριών και παραγόντων και ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 για το ΔΣ, με τυχερό τον κ. Παπαχρήστου Χρήστο. Στα κομμάτια που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, τυχερός ήταν ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, κ. Σταυρίδης Ιορδάνης, και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για το 2017.

Φωτογραφίες του άρθρου
Ο Λευκός Λωτός Στην Κοπή Πίτας Της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.