A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

26/05/2016: Τρεις Συμμετοχές Τρία Μετάλλια

Η ομάδα Σαολίν Κουνγκ Φου του Λευκού Λωτού, μετέβη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου, 2016, στις Σέρρες, για να συμμετέχει μαζί με τους άλλους συλλόγους που στελεχώνουν την διεθνή ομάδα του ΕΠΟΣ, στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών. Το Φεστιβάλ διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των συλλόγων Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ. Ερμής Ηράκλειας και την στήριξη του Δήμου Σερρών και του Δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη.

Ο Δάσκαλος Μπάννερ Άντριου [4ο Ντουάν Ανώτερου Επιπέδου], προσήλθε με την ομάδα σπουδαστών και σπουδαστριών του Λευκού Λωτού, για να διαγωνισθούν μαζί με περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 10 χώρες, 80 συλλόγους, 4 Ομοσπονδίες και 5 ενώσεις πολεμικών τεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τα έκτακτα μέτρα και άλλες ατυχείς συγκυρίες.
Το εντυπωσιακό θέαμα κάλυψε τηλεοπτικά η ΕΡΤ Σερρών και άλλα τοπικά ΜΜΕ, με συνεντεύξεις από τους διοργανωτές, τους επισήμους, αλλά και από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Το κοινό έμεινε πλήρες ικανοποιημένο και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, με την ποικιλομορφία των στυλ, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό θεατή, με κινέζικες, κορεάτικες, γιαπωνέζικες σκιαμαχίες, στοχομαχίες, τεχνικές αυτοάμυνας, αγώνες ημιεπαφής, ελαφράς επαφής, πλήρης επαφής, χαμηλών λακτισμάτων, τάι μπόξ, μικτής μάχης και μάχης κλειδωμάτων και λαβών.

Αναλυτικά ο Λευκός Λωτός κατέκτησε τρία μετάλλια στην κατηγορία του Σαολίν Κουνγκ Φου, όπου οι Πετροπούλου Ζανέτ και Αποστολοπούλου Κιμ διαγωνίσθηκαν στην Γου Μπου Τσουάν [κιν.: wǔbùquán 五步拳], κατακτώντας από κοινού με ισοβαθμία την 2η θέση και ο Λαμπράκης Άγγελος στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε την δεύτερη θέση εκτελώντας την «Αλυσιδωτή Γροθιά» - Λιαν Χουάν [κιν.: Shàolín liánhuánquán 少林 连环拳].

Φωτογραφίες του άρθρου
imageimageimage




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.