A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

30/06/2017: Εκφοβισμός και Παραβατικότητα Ανηλίκων

Πολλοί δάσκαλοι με ευαισθησία, βρέθηκαν στην ημερίδα του ΕΠΟΣ, «Σχολικός Εκφοβισμός και Παραβατικότητα Ανηλίκων», κοινώς Μπούλινγκ, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου, 2017, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, στο Μαραθώνα. Ανάμεσα τους, ο δάσκαλος του Κέντρου πολιτισμού Σαολίν Βύρωνα, «Λευκός Λωτός», Σιφού Μπάννερ Άντριου.

Στην ημερίδα, εκτός από τον Γεν. Διευθυντή του ΕΠΟΣ, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, τους ομιλητές Δρ. Σβουρδάκου Δέσποινα, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ, κ. Σταμούλη Λάμπρο, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου και την διευθύντρια του μουσείου κα Σπανού Ειρήνη, παρευρέθηκαν πολλοί δάσκαλοι από τα συνεργαζόμενα με το ΕΠΟΣ σωματεία, μέλη και φίλοι του ΕΠΟΣ, σπουδαστές, σπουδάστριες και γονείς.

Φωτογραφίες του άρθρου
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.