A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

15/10/2014: Tο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν [2ο Ευρωπαϊκό], που διοργανώθηκε στο SoccerDome του Λονδίνου στις 11 και 12 Οκτωβρίου, 2014. από το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν και του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν και τη στήριξη της Ένωσης Σαολίν Βορείου Αμερικής.

Τον σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Σιφού Σι Χανγκ Τσιάν [κιν.: shìhéngqiáng 释恒强 / Μπάννερ Άντριου], συνοδεύοντας τον Δάσκαλο Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shìyánkōng 釋延空]. Επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής ήταν ο Διευθυντής του ΕΠΟΣ Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shìyánzhuó 釋延卓 | Σταυρίδης Ιορδάνης]. O Δάσκαλος του Λευκού Λωτού πραγματικά εντυπωσίασε τόσο με τη φόρμα ίσιου σπαθιού του Σαολίν Ρόου Τσουάν [κιν.: èr lù róu quán jiàn 二路柔拳剑] που παρουσίασε εκτός διαγωνισμού, όσο και με την άοπλη φόρμα επίσης του Σαολίν Ρόου Τσουάν.
Στα πλαίσια του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Τσι Γκουνγκ, Σαολίν Κουνγκφου, διαλογισμού Σαολίν Τσαν και παραδοσιακής Ιατρικής του Σαολίν. Μεταξύ άλλων, η Ελληνική αποστολή επισκέφθηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν του Ηνωμένου Βασιλείου του Δασκάλου Σι Γιαν Τζι [κιν. shìyánzi 釋延孜], όπου τα μέλη της είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν με άλλους σπουδαστές και σπουδάστριες του Σαολίν από την Ευρώπη αλλά και με πολλούς Δασκάλους του ναού Σαολίν. Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου, δεν έχασαν τη ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους Μοναχούς του Σαολίν, με Δασκάλους και άλλους φίλους.


Η ομάδα του ΕΠΟΣ τιμήθηκε με 3 Αργυρά και 1 Χάλκινο Μετάλλιο τα οποία απονεμήθηκαν στην Νικολέτα Κατακαλαίου, στην Κωστοπούλου Μαριάννα, στην Αντάρη Κωνσταντίνα και στην Σταυρίδου Αλεξάνδρα. 

«Το Φεστιβάλ ήταν μία σπουδαία εμπειρία πολιτισμού κατά το οποίο σπουδαίοι Δάσκαλοι και μοναχοί όπως οι Σι Γιαν Άο, Σι Γιαν Τζουάνγκ, Σι Γιαν Φέϊ, Σι Γιαν Τζι και Σι Γιαν Λέϊ,  μετέφεραν το αληθινό πνεύμα του Σαολίν από την Κίνα στη Ευρώπη.» Δήλωσε ο Σιφού του Λευκού Λωτού, Άντριου Μπάννερ, μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Σαολίν.

Φωτογραφίες του άρθρου
Tο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΣαολίνTο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΣαολίνTο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΣαολίνTο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.