A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

14/03/2017: Πρώτη Αθλητική Εμφάνιση Του Λευκού Λωτού

Μεγάλη επιτυχία για τον Λευκό Λωτό, το Αθλητικό Σωματείο Σαολίν του Βύρωνα, στο 5ο διασυλλογικό «Art of Wushu», την Κυριακή 12 Μαρτίου, 2017. Οι παλαίμαχοι του Λευκού Λωτού, Γεωργακάκος Γιώργος, Αγγελόπουλος Παναγιώτης και Άνθιμος Δημήτρης, δεν άφησαν περιθώρια για άλλους αθλητές στο βάθρο, αφού κατέκτησαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία Ανδρών στα Παραδοσιακά Στυλ Βόρειας Γροθιάς.

Ο Λευκός Λωτός έκανε το «αθλητικό» του ντεμπούτο την Κυριακή, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα «Art of Wushu», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «Ατραπός» και ο Σιφού Κωνσταντίνος Γεωργίου, με ομάδα 7 αθλητών. Το διασυλλογικό πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Σιφού Μπάννερ Άντριου, του Α.Σ. Λευκός Λωτός, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος από τις συμμετοχές και τις διακρίσεις, δήλωσε όμως πως απαιτείται περισσότερη δουλειά, εν όψη του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΑΣ Λευκός Λωτός είναι:
Γεωργακάκος Γιώργος - Χρυσό
Αγγελόπουλος Παναγιώτης - Αργυρό
Άνθιμος Δημήτρης - Χάλκινο
Λαγαράς Ανδρέας
Αναστασόπουλος Αθανάσιος
Λαμπράκης Άγγελος
Κωνσταντινίδης Κυριάκος

Φωτογραφίες του άρθρου
image
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.