A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

31/05/2016: Απονομή Ντουάν της Ομοσπονδίας

Από την Κυριακή 29 Μαΐου, 2016, ο δάσκαλος του Λευκού Λωτού, όπως και όλοι οι δάσκαλοι του ΕΠΟΣ, είναι κάτοχοι Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου.

Η απονομή των διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα το πρωί της Κυριακής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, όπου παραβρέθηκε ο Σιφού Μπάννερ Άντριου, μαζί με τους υπόλοιπους δασκάλους του ΕΠΟΣ. Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του το Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ, κ. Σταμούλης Λάμπρος, ο οποίος παρευρέθηκε και απένειμε ιδιοχείρως τα διπλώματα, ευχόμενος σε όλους καλή σταδιοδρομία, αφού τους καλωσόρισε στην οικογένεια της Ομοσπονδίας.
Τον Πρόεδρο κ. Σταμούλη υποδέχθηκαν θερμά στις 11 το πρωί οι δάσκαλοι του ΕΠΟΣ, με επικεφαλής τον Ιδρυτή και Διευθυντη του ΕΠΟΣ, Σι Γιαν Τζουό - Δάσκαλο Ιορδάνη Σταυρίδη. Στη συνέχεια ο Δάσκαλος Σταυρίδης απένειμε στον κ. Πρόεδρο μια Αναμνηστική Πλακέτα, διαβιβάζοντάς του τις ευχαριστίες της διοίκησης του ΕΠΟΣ, και όλων των δασκάλων για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, στην Ελλάδα.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή, τις αναμνηστικές φωτογραφίες, και τις ευχές του Προέδρου για την ανάδειξη της χώρας μας στο παγκόσμιο στίβο του Γου Σου. Στον Σιφού Μπάννερ Άντριου απονεμήθηκε το 4ο Ντουάν.

Φωτογραφίες του άρθρου
image
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.