A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

09/03/2015: O Λευκός Λωτός στο 6ο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 36 σχολές της Ελλάδας, συμμετείχαν στο 6ο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος «Ολύμπιο» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχόμενος Λέων και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 8 Μαρτίου 2015.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Σενσέϊ Δημήτρης Καπέλλος, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Ο Λευκός Λωτός, με επικεφαλή τον Δάσκαλο Μπάννερ Άντριου, αποδεχόμενος την πρόσκληση, συμμετείχε στο Φεστιβάλ, με τον Άνθιμο Δημήτρη και την Βερούκη Παυλίνα-Αλέξια, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό στην παρουσίαση άοπλων φορμών. Ο Σιφού Μπάννερ όμως ήταν εκείνος που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του παρουσιάζοντας τις δεξιότητες του ίσιου σπαθιού Λουνγκ Τσουάν της μαλακής Γροθιάς του Σαολίν [Κιν.: shǎolín róuquán gōngfǎ 少林柔拳功法].
Μεταξύ άλλων, ο Δάσκαλος μας, όπως και οι υπόλοιποι Δάσκαλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, βοήθησε στη ομαλή έκβαση του φεστιβάλ, με τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Κριτών, Διαιτητών και Βαθμολογητών της Ε.Ο.Π.Τ.

Ο κος Καπέλλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ Κύριο Σμιάρη Θωμά και τους Δασκάλους για την υλοποίηση αυτού του Φεστιβάλ απονέμοντας τους ένα αναμνηστικό ενθύμιο, ενώ τον λόγο έδωσε στον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία ο οποίος με την σειρά του συνεχάρη την όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες και το Σώμα Διαιτησίας της Ομοσπονδίας.

Την αυλαία του φεστιβάλ άνοιξαν οι τελειόφοιτες Σπουδάστριες της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και Αντάρη Κωνσταντίνα μετην ομαδική άοπλη δεξιότητα, Οι 18 τεχνικές των Λόχαν - Λόχαν Σι Πα Σόου [Κιν.: Luóhàn Shíbā shou 羅漢十八手], τη δεξιότητα «Κοντάρι του Κρυμμένου Χεριού» - Ιν Σόου Γκουν [κιν.: Shàolín Yīnshǒugùn 少林阴手棍], τη δεξιότητα με κυρτό σπαθί «Άνθος Δαμασκηνιάς» - Μέϊ Χουά Ντάο [Κιν.: Shàolín méihuādāo 少林梅花刀] και τη δεξιότητα με βεντάλια «Πέταγμα της Πεταλούδας» - Σαν Χου Ντιέ [Κιν.: shànhúdié 扇蝴蝶].

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τους 500 συμμετέχοντες που διαγωνίστηκαν σε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ, οι 60 προέρχονταν από την ομάδα που εκπροσώπησε την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, της οποίας ο Λευκός Λωτός είναι μέλος.

Φωτογραφίες του άρθρου

O Λευκός Λωτός στο 6ο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος





Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.