A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

30/03/2015: Ο Λευκός Λωτός στην Πολίχνη

Το παρόν σε μία ακόμα διοργάνωση έδωσε ο Σιφού Άντριου Μπάννερ συνοδευόμενος από την σπουδάστρια του Λευκού Λωτού Μαρκοπούλου Έρη. Αυτή την φορά επρόκειτο για το 4ο Διεθνές και 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου 2015 Τεχνών που διοργάνωσε ο Α.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [Ε.Ο.Π.Τ.], στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης, του Δήμου Παύλου Μελά.

Το διήμερο φεστιβάλ που υποδέχθηκε περισσότερους από 600 αθλητές και αθλήτριες από 80 συλλόγους μέλη της Ε.Ο.Π.Τ. ξεκίνησε με την επίδειξη των μαθητών του Α.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν, συνεχίστηκε με την επιδεικτική ομάδα Φοίνικας του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. Πύργου, η οποία παρουσίασε το εσωτερικό στυλ «Μέθοδος της Μαλακής Γροθιάς» [Κιν.: shǎolín róuquán gōngfǎ 少林柔拳功法].
Στη συνέχεια οι τελειόφοιτες Σπουδάστριες της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και Αντάρη Κωνσταντίνα [4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου], οι οποίες παρουσίασαν ομαδικά την άοπλη δεξιότητα, Οι 18 τεχνικές των Λόχαν - Λόχαν Σι Πα Σόου [Κιν.: Luóhàn Shíbā shou 羅漢十八手], τη δεξιότητα με κυρτό σπαθί «Άνθος Δαμασκηνιάς» - Μέϊ Χουά Ντάο [Κιν.: Shàolín méihuādāo 少林梅花刀] και τη δεξιότητα με βεντάλια «Πέταγμα της Πεταλούδας» - Σαν Χου Ντιέ [Κιν.: shànhúdié 扇蝴蝶].

Ο Σιφού Μπάννερ Άντριου και ο Σιφού Βασιλόπουλος Ιωάννης και οι σπουδάστριες Γαλανοπούλου Ραχήλ και Χριστίνα Σμυρνιού, ενθουσίασαν για ακόμη μία φορά το κοινό με τη παρουσίαση άοπλων και ένοπλων άλλων δεξιοτήτων της μαλακής Γροθιάς του Σαολίν.

Οι Μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής Αυτοάμυνας Wing Chun Kung Fu του Μάστερ Τουζόζογλου Γεώργιου και του βοηθού του Δραγούτση Γεώργιου από τη Καλαμαριά ολοκλήρωσαν την έναρξη του φετινού φεστιβάλ με μια εντυπωσιακή παρουσίαση Ουίνγκ Τσουν Κουνγκ Φου.

Η σπουδάστρια του Λευκού Λωτού Μαρκοπούλου Έρη παρουσίασε με περίσσια δεξιοτεχνία την Γροθιά των 5 Τεχνικών [Κιν.: wǔbùquán 五步拳].

Φωτογραφίες του άρθρου
Ο Λευκός Λωτός στην Πολίχνη




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.