A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

14/06/2016: Συνάντηση Με Τον Πρόεδρο Του Κ.E.Π.Τε.Πο.T.

Ο Λαοσί του Λευκού Λωτού, Μπάννερ Άντριου, παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση των δασκάλων μελών του E.Π.Τε.Πο.T. την Κυριακή 12 Ιουνίου, 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας.

Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια γνωριμίας και υποδοχής του Μεγάλου Κινέζου Δασκάλου και Προέδρου του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], κ. Γου Ουέν Τζουν, από όλους τους Λαοσί και Τζιάο Λιαν του ΕΠΟΣ.
Το πρωί της Κυριακής, ο Πρόεδρος Γου Ουέν Τζουν μαζί με τη σύζυγό του κα Τζι Τζάο Σια, συνοδευόμενος από τον Διεθνή αντιπρόσωπο του Κέντρου Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργο, έφθασε στο ΠΟΚΕΣΑ, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ και επίσημο εκπρόσωπο του Κέντρου στην Ελλάδα, Λάο Σι Σταυρίδη Ιορδάνη [Σι Γιαν Τζουό] και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Ουέν Τζουν, ευχαρίστησε τα μέλη για την υποδοχή και μίλησε με ιδιαίτερη χαρά για την συνεργασία του Κέντρου Τσανγκ Τσουν με το ΕΠΟΣ, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους του κέντρου και την συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο του Τζιλίν. Αμέσως μετά, ο κ. Ουέν Τζουν, υπέγραψε και απένειμε ιδιοχείρως τα διπλώματα των δασκάλων, Λαοσί και Τζιάο Λιάν, ενώ στη συνέχεια, δίδαξε στους παρευρισκομένους συνεργάτες του, μια φόρμα εισαγωγής στο στυλ Πι Κουά [Κιν.: pīguà quán 劈掛拳].

Φωτογραφίες του άρθρου
image

imageimage




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.