A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

18/12/2017: Σύνοδος Αξιολόγησης Στον Άλιμο

Tο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ο Δάσκαλος του Λευκού Λωτού, Μπάννερ Άντριου, συμμετείχε στην πρώτη Σύνοδο Αξιολογησης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νοτίων Προαστίων Νεαρό Δάσος. Η αξιολόγηση έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν, την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Ο Σιφού μας, μαζί με τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, Καπατσούλια Παναγιώτη, Σταυρίδη Αλεξάνδρα, Σταυράκο Μάριο , Κοκκάλα Λάμπρο, Αντωνίου Έφη και Δελή Γιώργο, ολοκλήρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, την αξιολόγηση των σπουδαστών και σπουδαστριών του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νοτίων Προαστίων «Νεαρό Δάσος», που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή.

Στη σύνοδο αυτή, αξιολογήθηκε επιτυχώς για το 1ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου και ο σπουδαστής του Λευκού Λωτού, Λαγαράς Ανδρέας. Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会].


Φωτογραφίες του άρθρου
image

image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.