A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

16/06/2015: Αξιολόγηση Σπουδαστών Στην Ηλεία

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Σι Γιαν Κουνγκ, για την στελέχωση της Επιτροπή Αξιολόγησης, ο Δάσκαλος του Λευκού Λωτού, Άντριου Μπάννερ, μετέβη το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στην Ηλεία, για να αναλάβει καθήκοντα στην Γ’ Αξιολογητική Περίοδο του 2015, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Ο Δάσκαλος του Λευκού Λωτού ως επίσημο μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [Greek Shaolin Federation (GSF) | 少林希腊联合会], της Ανώτατης Αναγνωρισμένης Οργάνωσης του Σαολίν, στην Ελλάδα, μαζί με τους άλλους δασκάλους αξιολογητές, Σπυρόπουλο Χρήστο, Κωστή Νικόλαο, Κοκκάλα Λάμπρο, Αντωνίου Ευταθία, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Δελή Γεώργιο και Κωστή Όλγα, ολοκλήρωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, δύο Συνόδους Αξιολόγησης, με μεγάλη επιτυχία.

Το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2015, στη Λέσχη του ©Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας και το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουνίου του 2015, στη Λέσχη του ©Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των σωματείων, προσήλθαν για αξιολόγηση, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και την επίβλεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Στην όλη διαδικασία βοήθησαν οι Γιαννακόπουλος Κώστας και Αντάρη Κωνσταντίνα, της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΣ, ενώ την γενική εποπτεία των διαδικασιών είχε ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του ΕΠΟΣ.

Φωτογραφίες του άρθρου
Αξιολόγηση Σπουδαστών Στην Ηλεία




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.