A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

13/01/2015: Πρόσκληση στο 6o Φεστιβάλ Ξυλοκάστρου

Όλο και αυξάνονται οι υποχρεώσεις του Σιφού Άντριου Μπάννερ [4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου]. Αυτή την φορά πρόκειται για το 6o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου που θα διεξαχθεί τη 8 Μαρτίου 2015 στις 09.30π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου Κορινθίας, και στο οποίο θα δώσει το παρόν ο σύλλογος μας μετά από πρόσκληση που δεχθήκαμε από την Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχόμενος Λέων.

Στο Φεστιβάλ που τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και διοργανώνεται από το Δήμο Ξυλοκάστρου, το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχόμενος Λέων και το Δάσκαλο Καπέλλο Δημήτρη, είχε παραστεί και πέρσι ο Δάσκαλος του Α.Σ Λευκού Λωτού, πραγματοποιώντας μάλιστα ο ίδιος μία Επιδεικτική Εμφάνιση.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που έχει πλέον καθιερωθεί και στο οποίο συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, διαφορετικών πολεμικών τεχνών.

Στη περσινή διοργάνωση το παρόν είχαν δώσει 42 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ. .





Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.