A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

22/11/2016: 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Στην Νεμέα

Στη Νεμέα βρέθηκε την Κυριακή 13, Νοεμβρίου, 2016, ο Λευκός Λωτός, για να παρουσιάσει Σαολίν Κουνγκ Φου, στο 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ΕΠΟΣ, να συμμετέχει στην ομάδα επίδειξης. Το φεστιβάλ, που ουσιαστικά ξεκίνησε την φετινή χρονιά από πλευράς εκδηλώσεων, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάχιμος Λέων, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Ο Σιφού Άντριου Μπάνερ, μαζί με τους Σπουδαστές Μαρκοπούλου Έρη και Λαμπράκη Άγγελο, παρουσίασαν άοπλες φόρμες από την ύλη του Σαολίν Κουνγκ Φου, ενώ ακόμα 300 αθλητές και αθλήτριες από 40 και πλέον συλλόγους παρουσίασαν διάφορα άλλα είδη πολεμικών τεχνών, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, που θαύμασε για τρεις ολόκληρες ώρες τις μοναδικές, μαχητικές τους ικανότητες.

«Το Σαολίν Κουνγκ Φου, δεν είναι απλά μια πολεμική τέχνη», δήλωσε ο Σιφού Μπάνερ, «αλλά μία μέθοδος με μακρόχρονη ιστορία, που προσφέρει πνευματική και σωματική υγεία


Φωτογραφίες του άρθρου
imageimage




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.