A.Σ. ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ

28/06/2017: Επιτυχής Η Αξιολόγηση Για Τον Λευκό Λωτό

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου 2017, η σύνοδος αξιολόγησης για τους σπουδαστές του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Λευκός Λωτός, στη λέσχη του σωματείου στο Βύρωνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, του Επίσημου φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές του «Λευκού Λωτού», που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή την αξιολόγιση, αξιολογήθηκαν από τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Κοκκάλα Λάμπρο και Αντωνίου Ευσταθία με Επικεφαλής της επιτροπής Αξιολόγησης το Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη.

Αναλυτικά η Αξιολόγηση των Σπουδαστών

1ο και 2ο Ντουάν Αρχικού Επιπέδου
Κωνσταντινίδης Κυριάκος
Αναστόπουλος Θάνος

2ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου
Άνθιμος Δημήτρης
Γεωργακάκος Γιώργος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης [Chin.: kǎo gōng huìyì 考功会议], είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Κουνγκ Φου Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από το Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν [ΕΠΟΣ].

Φωτογραφίες του άρθρου
image




Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.whitelotus.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.